Filetti di Tonno con 'Nduja 200g
Kód: 4149Podrobný popis
Tuniakové filety v olivovom oleji s pikantou kalábrijskou klobásou 'Nduja.
'Nduja je typický kalábrijský výrobok pozostávajúci z mletého bravčového mäsa ochuteného chilli papričkami.
V kombinácii s pochúťkou z tuniakových filetov robí z tejto špeciality ideálnu prísadu do cestovín alebo lahodný aperitív.
Zloženie: tuniak žltoplutvý "Thunnus albacares" 52%, olivový olej 33%, 'Nduja 12% (bravčový tuk a bravčové mäso, sladké a pikantné chilli papričky, soľ), chránená jodizovaná soľ Presal® (talianska morská soľ, jodičnan draselný 0.007%).
Surovina na lov tuniakov sa spracováva v Taliansku z tuniakov s pôvodom v EÚ a mimo EÚ alebo z rybárskej oblasti FAO uvedenej na obale.
Po otvorení uchovávajte tuniaka v chlade, pokrytého olivovým olejom a spotrebujte ho do 3 dní.
V kombinácii s pochúťkou z tuniakových filetov robí z tejto špeciality ideálnu prísadu do cestovín alebo lahodný aperitív.
Zloženie: tuniak žltoplutvý "Thunnus albacares" 52%, olivový olej 33%, 'Nduja 12% (bravčový tuk a bravčové mäso, sladké a pikantné chilli papričky, soľ), chránená jodizovaná soľ Presal® (talianska morská soľ, jodičnan draselný 0.007%).
Surovina na lov tuniakov sa spracováva v Taliansku z tuniakov s pôvodom v EÚ a mimo EÚ alebo z rybárskej oblasti FAO uvedenej na obale.
Po otvorení uchovávajte tuniaka v chlade, pokrytého olivovým olejom a spotrebujte ho do 3 dní.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár